Despre noi

Despre Noi

Antreprevision este o societate infiintata in anul 2013 prin intermediul unui proiect de finantare guvernamentala, care spijina mediul de afaceri, oferind servicii complete de consultanta in accesarea fondurilor europene si guvernamentale si formare profesionala pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale. Parteneriatul dintre noi si clientii nostri este bazat pe transparenta, fondat pe corectitudine si respectarea tuturor angajamentelor luate.

Astfel, Antreprevision se concentreaza pe doua tipuri de servicii complexe si integrate, care presupun: servicii de consultanta proiecte fonduri europene si guvernamentale si servicii de formare profesionala pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale.

Serviciile oferite de noi poarta amprenta unei experiente de peste 8 ani a expertilor in scriere si implementare de proiecte fonduri europene si guvernamentale, elaborare planuri de afaceri si cereri de finantare, in antreprenoriat si in organizarea de cursuri de formare profesionala pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale, echipa noastra fiind orientata spre cresterea performantei organizatiilor si oamenilor.

motto

Motto-ul nostru:

„Ai incredere ca lucrurile vor functiona intr-un final…urmeaza-ti mereu intuitia si curiozitatea… ai incredere in inima ta chiar si atunci cand te conduce dincolo de drumurile familiare.

Trebuie sa ai mereu incredere ca vei gasi linia care leaga toate punctele. Singura modalitate prin care vei putea realiza lucruri minunate este aceea sa iubesti ceea ce faci.

Daca nu ai gasit inca acel lucru, nu renunta! Continua sa cauti! Nu te multumi cu putin si nu fa compromisuri!

Asa cum se intampla cu toate lucrurile importante, vei sti cand l-ai gasit… Ai curajul sa iti urmezi inima si intuitia. Cumva ele stiu deja ceea ce tu vrei sa devii cu adevarat. Restul sunt doar detalii.” Steve Jobs.

Share This