Servicii formare profesionala
Educatia nu se opreste la anii de liceu sau de facultate – ea trebuie sa continue toata viata, iar competentele profesionale trebuie sa fie mereu la pas cu cerintele actuale ale pietei muncii si cu dinamica acesteia.
O atitudine reprezentativa pe piata muncii actuale se caracterizeaza prin initiativa si implicare in dezvoltarea comunitatii si a economiei locale. Aceasta implicare este data de o atitudine antreprenoriala care presupune o serie de abilitati si cunostinte relevante a domeniului in care antreprenorul isi desfasoara activitatea, dar si dorinta acestuia de a se dezvolta continuu si de a gasi cele mai bune solutii pentru a ajunge la succes.
Alege sa investesti in cariera ta si participa la cursurile autorizate ANC organizate de Antreprevision, furnizor privat de formare profesionala, care ofera programe de formare profesionala interactive, orientate spre aplicabilitate practica imediata, in cadrul acestora fiind prezentate studii de caz si exemple concrete, completate cu exercitii utile. Cursurile noastre specializate urmaresc imbunatatirea in permanenta a competentelor, dezvoltarea abilitatilor profesionale si dobandirea de noi cunostinte, acestea reprezentand cheia succesului si drumul catre o cariera profesionala implinita.
Fonduri nerambursabile, doua cuvinte care sunt din ce in ce mai des intalnite si care trezesc instant spiritul antreprenorial. Aceste fonduri sunt concepute pentru a oferi un sprijin persoanelor interesate de a-si deschide propria afacere, de a dezvolta business-uri si de a imbunatati comunitatile din punct de vedere economic, cultural si social. Un impact important pe care il au fondurile se rasfrange asupra categoriilor de persoane dornice de a avea propriul business, de a pune in practica o idee de afacere si de a participa ca si membru activ al comunitatii.
Cum lansezi cu succes propria afacere prin fonduri europene sau guvernamentale?
Te invatam noi, pas cu pas in cadrul cursului de competente antreprenoriale.
Cursul se adreseaza persoanelor care:
- doresc sa faca parte din randul antreprenorilor si si-au propus sa lanseze cu succes propria afacere;
- doresc sa devina formatori pentru a sustine cursuri de competente antreprenoriale;
- doresc sa dobandeasca noi deprinderi si experienta in zona antreprenoriala si de business;
- doresc ocuparea unui loc de munca in domeniul scrierii si implementarii proiectelor finantate prin fonduri europene si guvernamentale.
Ce oferim?
Un atelier de lucru intensiv, cu o durata de 90 de ore in care vei invata:
- cum sa-ti identifici concret si obiectiv competentele personale antreprenoriale;
- cum sa-ti dezvolti abilitatile necesare infiintarii, organizarii, monitorizarii si dezvoltarii unei afaceri;
- pasii pentru scrierea unui proiect de finantare;
- cum se finanteaza o afacere prin intermediul finantarilor nerambursabile;
- cum sa iti folosesti abilitatile pentru a crea un brand puternic;
- care sunt pasii esentiali pentru a construi un brand.
Agenda cursului este gandita in 14 mari pasi:
1. Antreprenorul: concept, caracteristici si competente, consideratii generale pe tema antreprenoriatului.
2. Primii pasi in demararea unei afaceri – de unde pornesc?
3. Ideea de afaceri – cum identific si evaluez o idee de afaceri?
4. Intrebari cheie despre ideea dumneavoastra de afaceri care se vor referi la cele 3 etape: inainte de a incepe o afacere, in momentul demararii afacerii, in timpul dezvoltarii unei afaceri
5. Obiectivele in planul de afaceri – cum le setez?
6. Care sunt pasii concreti de la idee la infiintarea unei afaceri?
7. Care sunt taxele si impozitele pe care le plateste afacerea mea?
8. Documentele necesare pentru angajarea personalului.
9. Ce sunt fondurile europene si guvernamentale si cum imi pot finanta afacerea prin finantari nerambursabile? Sursele de finantare nerambursabile pentru afacerea dumneavoastra si oportunitati de finantare europene si gurvernamentale. Programul START UP NATION ROMANIA
10. Redactarea unui plan de afaceri si pasii concreti in depunerea unui proiect de finantare in cadrul START UP NATION ROMANIA.
11. Implementarea unui proiect cu finantare nerambursabila.
12. Relatii publice si comunicare – Cum comunic despre afacere, inca de la idee
13. Management si marketing in afaceri – cum imi folosesc abilitatile pentru a crea un brand puternic
14. Provocarile cu care se confrunta antreprenorii.
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire ce va consta intr-o proba teoretica (test grila) si una practica (proiect – plan de afaceri), in urma caruia participantii vor obtine un certificat de absolvire autorizat – nivel initiere, eliberat de ANC si recunoscut la nivel national si international.
Taxa de participare este de 600 lei si include: prestatia lectorilor, examinarea, materialele de curs, pauzele de cafea, examenul de certificare.
Achitarea taxei se realizeaza in 2 transe: – 100 lei la inscriere, diferenta la inceperea cursului.
Esti interesat de curs? Da-ne de stire! Ne poti contacta prin email, telefon sau prin intermediul formularului de contact.